Δεκελείας & Ξενοφώντος 19, Αχαρνές Αττικής

 Επικοινωνία
210 24 60 232 - 694 28 55 459

Ομάδα Σχολικής Ετοιμότητας

Στο Κέντρο μας λειτουργεί ομάδα σχολικής ετοιμότητας, η οποία αφορά παιδιά Νηπιαγωγείου.

 

Σκοπός της ομάδας είναι η κατάλληλη εκπαίδευση & προετοιμασία για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στην Α΄ Δημοτικού. Τα παιδάκια μέσα από στοχευμένες και κλιμακούμενης δυσκολίας ασκήσεις - δραστηριότητες αλλά και με τη βοήθεια οπτικοποιημένου υλικού θα λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για την φοίτησή τους στο Δημοτικό σχολείο!

 

Γιατί να φέρω το παιδί μου στην ομάδα σχολικής ετοιμότητας του Έργο αγάπης;

Είναι γνωστό πλέον ότι το σχολείο έχει γίνει ιδιαίτερα απαιτητικό. Μέσω της ομάδας ενισχύουμε τις δεξιότητες εκείνες που απαιτούνται για την καλύτερη ανταπόκριση του παιδιού σε πολύπλευρο επίπεδο. Οι τομείς που εστιάζουμε επικεντρώνονται στην συμπεριφορά, την οργάνωση, τις γνώσεις, την ομαδικότητα, την κοινωνικότητα, την διαχείριση συναισθημάτων & την επίλυση προβλημάτων - συγκρούσεων. Η ομάδα θα αποτελεί προσομοίωση της πραγματικής τάξης!

 

Για εγγραφές ή οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ. 210-2460232!

 

Έργο αγάπης

Δεκελείας & Ξενοφώντος 19, Αχαρνές (Μενίδι)

Υπεύθυνη Μαρινέλη Ανδρονίκη Εργοθεραπεύτρια

Στόχος του Κέντρου μας

Είναι τα παιδιά και οι έφηβοι να επιτύχουν την μέγιστη αυτονομία στους τομείς λειτουργικής ενασχόλησης (δραστηριότητες καθημερινής ζωής, σχολείο, παιχνίδι) μέσα από την έγκυρη διάγνωση & τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παρέμβασης που εφαρμόζουμε. Παράλληλα συμβάλλουμε στην στήριξη της οικογένειας παρέχοντας συμβουλευτική γονέων & workshops.

ergoagapis.gr

Έργο αγάπης... Έργο έμπνευσης & δημιουργίας!
Έργο φροντίδας, κατανόησης, αλληλεγγύης. Έργο ζωής!